Telefon

Netflix offline

Warning: Undefined array key "sfsi_plus_mastodonIcon_order" in /customers/e/7/6/by-laage.com/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/sfsi_widget.php on line 1806 Warning: Undefined array key "sfsi_plus_riaIcon_order" in /customers/e/7/6/by-laage.com/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/sfsi_widget.php on line 1807 Warning: Undefined array key "sfsi_plus_inhaIcon_order" in /customers/e/7/6/by-laage.com/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/sfsi_widget.php on line 1808 Warning: Undefined array key "sfsi_plus_inha_display" in /customers/e/7/6/by-laage.com/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/sfsi_widget.php on line 1899

Netflix logoSenaste uppdateringen av Netflix-appen för iOS och Android ger möjlighet för att ladda ned och titta på utvalda serier och filmer offline.

Från och med onsdag den 30 november finns det en extra ikon på utvalda serieavsnitt och filmer på Netflix för Android och iOS. Med den ikonen kan du ladda ned avsnitten och titta på dem även när du inte har internetåtkomst.

Begränsat utbud till en början

Det är inte hela utbudet som finns för nedladdning (ännu). Från början är det primärt Netflix egenproducerade material som finns tillgängligt. Det är inte ens säkert att allt material kommer att kunna laddas ned. Rättighetsinnehavarna själva kan sätta gränser för var, hur och när deras material kan ses.

Tjänsten fungerar smidigt

Själv testade jag att ladda ned Dulcinea – första avsnittet av The Expanse. Sedan satta jag min telefon i Flygplansläge eller Plane mode och startade uppspelningen och det fungerade klockrent. Bilden flöt på fint, ljudet var tydligt och den hade även med undertexterna enligt mina inställningar i Netflix-appen. Det är inte HD-versionen som laddas ned, men på en mobilskärm i full-hd på 5,5 tum fanns det inget att klaga på vad gäller bildkvalitet.

Dela gärna:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *