Telefon

OnePlus 3T ett prisvärt alternativ till Googles Pixel

Warning: Undefined array key "sfsi_plus_mastodonIcon_order" in /customers/e/7/6/by-laage.com/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/sfsi_widget.php on line 1806 Warning: Undefined array key "sfsi_plus_riaIcon_order" in /customers/e/7/6/by-laage.com/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/sfsi_widget.php on line 1807 Warning: Undefined array key "sfsi_plus_inhaIcon_order" in /customers/e/7/6/by-laage.com/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/sfsi_widget.php on line 1808 Warning: Undefined array key "sfsi_plus_inha_display" in /customers/e/7/6/by-laage.com/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/sfsi_widget.php on line 1899

OnePlus 3TOnePlus 3T – ett prisvärt alternativ till Google Pixel

I går, tisdag den 15 november, avslöjade OnePlus oficiellt deras uppdaterade version av OnePlus 3. Den nya telefonen bär namnet OnePlus 3T, och går att beställa från och med den 28 november. Priset kommer att starta på 4.295 SEK.

3T är som nämnd inte en helt ny telefon men en uppdaterad version av deras tidigare OnePlus 3. Skillnaderna är bland annat en vassare processor, större batteri, en främre kamera med 16MP upplösning och möjlighet att välja upp till 128GB lagringsutrymme.

Är du i behov av en ny telefon och är bekväm med Android och Googles ekosystem? Känner du att Googles nya Pixel-serie är lite dyrare än du hade tänkt dig? Vill du ha en telefon med två SIM-platser i stället för att bära två telefoner? Då är OnePlus 3T värd att ta med i betraktningen.

Själv har jag en OnePlus 3 och är väldigt nöjd med den.

OxygenOS 3.5

OnePlus-telefoner kör OxygenOS som är ett lätt modifierad Android, väldigt likt det som kom med Googles Nexus serie.

OnePlus 3T levereras med OxygenOS 3.5 som är inspirerad av Android Nougat. Om det betyder att det är Nougat i grunden eller om OnePlus bara har portat över nya funktioner från Nougat till OxygenOS framgår inte tydligt.

 

 

Dela gärna:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *